JDM.LT chill’n’grill vol.1


Birželio 4d. JDM.LT pasitinka vasarą su pirmuoju chill’n’grill renginuku. Čia nevyks varžybos, nebus jokios įtampos ir nervų. Jei nori tiesiog nuo visko pailsėti, parodyti savo mašiną, naujus ratus ar nesamoningą dropą (sveikas dropas irgi welcome) ir gerai praleisti laiką su bendraminčiais – šis renginukas kaip tik tau. Vietoj semislick’ų ir šalmo čia reikės atsivežti šašlykines, mėsos ir svarbiausią gerą nuotaiką. Kad tilptų šašlykinės galit drąsiai išsiimti visus subus, nes muzika ir aparatūra bus pasirūpinta. Bus ir papildomų veiklų bei pramogų, apie kurias pranešime neužilgo.
Taip pat svarbu paminėti, kad JDM.LT nėra automobilizmo rasistai ir yra laukiamos visų šalių ir gamintojų teisingos mašinos, neatsižvelgiant ar tai VAG’as ar VAZ’as ar tikras JDM’as. Renginys tiek dalyviams, tiek žiūrovams yra nemokamas.
Dalyvių registracija jdmdotlt@gmail.com. Emeile lauksime info su vardu, nick’u, automobilio modeliu bei atstovaujamu klubu, jei toks yra.
Dalyviams bus rezervuotos vietos aikštelėje, o žiūrovai turės palikti automobilius šalia renginio vietos.
Jeigu norite pasistatyti savo stenduką ir ką nors stumdyti ar prominti renginio metu, taip pat brūkštelkit į elektroninį paštą.
Konkreti renginio vieta bus paskelbta likus savaitei arba daugiau iki rengininio, bet visas veiksmas vyks Vilniuje arba šalia jo.