>Latvian Drift Series stage 1

>Pora mūsų kolegų taip pat nusprendė sudalyvauti pirmame Latvijos drifto čempionato etape. Tai buvo Tadas Lučkaitis a.k.a Fiestas ir Kęstutis Petronis a.k.a Nismo.

Šis etapas vyko gerai visiems žinomoje Bikerniekų trasoje esančioje Rygoje. Antras etapas vyks pagrindinėje Bikerniekų trasoje, taigi greičiai bus žymiai didesni ir turėtume pamatyti tikrai įspūdingų važiavimų.

Fiestui deja nepasisekė per teniruotes ir jo automobilis buvo truputi apgadintas. Jam deja nepasisekė patekti į TOP 16 porinius važiavimus. Linkiu greičiau susitvarkyti mašiną ir toliau šerti kaip ir priklauso.

Nismo parodė braliukams iš kur kojos dygsta ir kvalifikaciniuose važiavimuose parodė geriausią rezultatą. Jis įkopė iki pat TOP 8, kuriame po pirmo važiavimo turėdamas pranašumą padarė klaidą ir turėjo pripažinti E36 vairuojančio G. Elksnio pranašumą. Patarasis ir iškovojo pergalę pirmame Latvijos čempionato etape.

Vienu žodžiu PAGARBA! Chebra taip ir toliau, laukiam naujų etapų Latvijos čempionate ir neužilgo prasidėsiančio Lietuvos čempionato. Bus karšta ir daug putų!
Už nuotraukas dėkui http://www.bastunas.com.

Mantas aka enrgy